SOCIAL MEDIA

Добре дошли във Web Designs Ltd.

Партньори по предлагане на услугите (Риселър) - Печели реални комисионни.

Никога не е било по-лесно да започнете собствен бизнес или да добавите още услуги в портфолиото на фирмата си. Без първоначални такси и депозити, без разходи за оборудване и лицензи. Не е нужно да сте професионалисти за да предлагате Reseller услугата. Освен че можете да се възползвате от изключителните ни ценови предложения за Професионален Уеб и Графичен дизайн вече предлагаме и Риселърска програма с комисионни до 10%.

Потенциалът за печалба като Риселър е практически безкраен. ВИЕ получавате за всяка сделка до 10%. На практика вие сте връзката с клиента, вие търсите клиенти и получавате % от крайната сума на сделката когато даден потребител стане наш клиент и заплати поръчката си. Не е нужно да имате познания нито да обслужвате нищо по сайта или документите на клиента а само да му предложите услугите си/ни и да го доведете при нас. Ако имате търговски обект можете да брандирате избрана от вас площ със изработен от нас рекламен масив и така да привличате повече клиенти.

В случай че желаете да освежите и обогатите предлаганите от Вас услуги със някоя от нашите, ние ще ви предложим ценови пакети с % хонорар от всяка ваша сделка с клиент. Всеки може да предлага нашите услуги стига да желае да спечели пари. Може да участвате дори и да нямате фирма, като физическо лице. Ние няма да ви изоставим. Ще сме с вас винаги когато вие или вашите клиенти имате нужда от техническа помощ. Нашите Friendly Geeks специалисти ежедневно помагат на десетки клиенти с различни технически затруднения.

Риселър

Как да станеш партньор по предлагане на услугите (Риселър)?

1. Пиши ни на saleswd14.eu Ние ще го разгледаме и ще се свържем с теб допълнително.
2. Ако всичко е наред и си одобрен ще се свържем с теб.
3. Ще ти изпратим нужното за да започнеш, на всичко което ти е необходимо ще присъства нашият бранд и твоят УНИКАЛЕН код. За да печелиш % от всяка сделка всеки който привлечеш трябва да го въведе при нас или поне да го даде на мениджъра с който се свърже за финализиране на сделката, а вие печелите 10% от заплатената в сделката сума.

*В България, над 250 фризьорски салона, 86 автомивки, 9 таксиметрови фирми, 26 вериги хранителни магазини, 269 хотела, 5 вериги за бързо хранене, 38 телекомуникационни оператора, 4519 физически лица вече го направиха. Не чакайте, последвайте ги сега!

ПРИМЕР: Автомивка във Варна, на която сме подали код и рекламно каре за талонче тип визитка. При всяка заплатена услуга над 60 лв. при тях подаряват талончето с кода на клиента. Той, възползвайки се от наша услуга с него им генерира автоматично 10% печалба от сумата. След преминаването на 100+ клиента започват да печелят по 15%, след 200+ клиента по 20% и т.н. Максималната печалба е 30%.

ИЗПРАТЕТЕ ЗАЯВКА
Искате да сте наш риселър? Изпратете ни вашите фирмени данни на sales@wd14.eu а ние ще ви върнем отговор от 2 до 48 часа.