SOCIAL MEDIA
НИЕ НЕ СМЕ ХОСТИНГ КОМПАНИЯ ЗАТОВА ИЗПОЛЗВАМЕ ПАРТНЬОРСТВА СЪС ТАКИВА. ИМАМЕ ЦЯЛОСТЕН ДОСТЪП И КОНТРОЛ НАД ХОСТИНГ СЪРВЪРИТЕ НАЕТИ ОТ НАС. ПО-ДОЛУ МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ И ОТСТЪПКИТЕ КОИТО МОЖЕТЕ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ АКО ЖЕЛАЕТЕ САМИ ДА НАЕМЕТЕ ХОСТИНГ СЪРВЪРА И ДОМЕЙН ИМЕТО СИ СЛЕД КОЕТО Е НУЖНО ДА НИ ГИ ПРЕДОСТАВИТЕ С ДОСТЪП ДО ТЯХ ИЛИ ДА ГИ ПРЕХВЪРЛИТЕ КЪМ НАС В ПАНЕЛИТЕ НА ХОСТИНГ КОМПАНИИТЕ ЗА ДА МОЖЕМ ДА ГИ АДМИНИСТРИРАМЕ ЗА ВАС. В СЛУЧАЙ ЧЕ НЕ РАЗПОЛАГАТЕ С ТЕЗИ ПОЗНАНИЯ НИЕ ЩЕ НАПРАВИМ ВСИЧКО ВМЕСТО ВАС И ЩЕ ДОБАВИМ СУМИТЕ КЪМ ВАШАТА ПЪРВА ФАКТУРА


Професионална поддръжка


Ticket система (HelpDesk) - денонощна за всички планове
Поддръжка по имейл - денонощна за всички планове
Поддръжка по телефон - денонощна за всички планове
Поддръжка по чат - денонощна за всички планове

Система за сигурност и защита

DDoS защита - денонощна за всички планове
24/7 мониторинг за опити за неоторизиран достъп до пощенски кутии - денонощно за всички планове
Защита на пощенски кутии - денонощно за всички планове
Защита от SPAM мнения и коментари - денонощно за всички планове
Защита от пробиви в сигурността (хакване) на сайта - денонощно за всички планове
Изчистване на зловреден код от хакнати сайтове - денонощно за всички планове

Преместване на сайт от друг хостинг доставчик

Ние ще преместим сайта ви при нас безплатно. Разчитайте на нашия технически екип да прехвърли вашия сайт професионално, бързо и без прекъсване. Освен това, ще запазим срока на оставащото ви предплатено време към настоящия ви хостинг доставчик и ще започнете да подновявате услугите си при нас от датата му на изтичане а не от тази на преместването ви.

Защо да прехвърлите сайта си при нас?

Предлагаме най-добрата защита за сайта ти. С технологиите, които използваме, сайтът ти ще бъде защитен от хакерски атаки. Хиляди сайтове на ден биват хакнати или подлежат на атака, което забавя или направо блокира работата им. Ние защитаваме сайтовете на нашите клиенти.
Знаем, че недостигът на ресурси на вашия план е влудяващо. Ние изцяло ще се погрижим за сигурността и бързината на сайта ви. Нашите клиенти ни оценяват с висока оценка за качеството на обслужване.
Ще ви осигурим светкавична скорост със последно поколение LiteSpeed уеб сървър. Той използва новия HTTP/2.0 стандарт, а това му позволява да сервира съдържанието по-бързо, от което и да е друго решение на пазара.
КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС / CUSTOMERS FOR US


хостинг

домейн

сървър

VPS хостинг

superhosting
SSL сертификат