Как да създаваме имейли за добре дошли

Как да създаваме имейли за добре дошли

Имейлите за добре дошли са дигитален инструмент, чрез който можете да осъществите първи контакт със своите клиенти и последователи, да им отправяте специални оферти или да им споделяте полезна информация.

Първият имейл за „добре дошли“ (welcome email) често може да се сравни с първото впечатление при среща с непознат. То е изключително важно, защото, както гласи известната поговорка – „нямаме втори шанс за първо впечатление“. Не бихте искали да отидете на първа среща с дъх на чесън, нали? Нито пък да се появите на интервюто за мечтаната работа неподготвен? По същия начин не бихте искали и имейлът за добре дошли (както и всеки следващ Ваш имейл) да създава лошо впечатление за бранда Ви у клиентите.
Запазете темата кратка, ясна и директна. Нека от нея да се разбира за какво става въпрос в писмото дори само от един бърз диагонален поглед през дългия списък.

Вероятно понякога се изкушавате да използвате нещо по-абстрактно като игра на думи или пък провокативен въпрос. Да, и на нас ни се случва. Истината обаче е, че Вашите нови клиенти, току-що регистриралите се за бюлетина Ви или пък читателите на блога, нямат желание да влагат допълнителна мисъл, за да разгадаят посланието Ви. Обърнете се към тях пряко, използвайте простички, популярни думи и се уверете, че subject-ът е адекватен спрямо съдържанието вътре в имейла.
Чрез встъпителния имейл е важно да потопите получателя в света на Вашия бранд. След като той веднъж е бил в сайта, магазина или блога Ви, откъдето се е регистрирал, време е да затвърдите впечатленията му за Вас. Използвайте отличителния си цвят, лого и символи. Погрижете се дори езикът Ви да бъде контекстуален.

Създаването на имейл с името на Вашия бизнес автоматично повишава доверието в него и успеха му.
Ние се грижим за високата сигурност както на Вашите уеб проекти, така и на Вашите пощи. След като създадете професионалните си имейли, които ще използвате за бизнес кореспонденция, можете да добавите и услугата Премиум защита от SPAM и вируси. С нея си гарантирате автоматично блокиране на SPAM имейли, вируси, зловреден софтуер и опити за фишинг.

изработка на уебсайт

изработка на магазин

изработка на онлайн магазин

изработка на сайт цени
изработка на уеб сайт